Located on the 15th floor hotel lobby of the Nagoya JR Gate Tower, THE GATEHOUSE offers all-day dining from breakfast to dinner. The menu created by the owner Chef Daisuke Kaneko of the famous French restaurant L'AS in Aoyama, Tokyo aims to showcase fresh local produce from Nagoya prefecture. With 220 seats including a lounge and terrace, we offer multiple dining options from a full course meal to comfortable bar or casual cafe dining. In the morning, we serve our signature egg sandwich using Nagoya Cochin, which is a popular photo opportunity for guest foodies.
名古屋JRゲートタワー15階のホテルロビーフロアに、モーニングからディナーまで終日利用できる大型オールデイダイニング「THE GATEHOUSE / ゲートハウス」がオープン。全てのフードメニューは、東京の女性を虜にしている予約のとれない東京・青山の人気フレンチ「L’AS(ラス)」のオーナーシェフ兼子大輔氏が監修。青山の「L’AS(ラス)」と同じメニューが食べられる約70席のレストランの他、カフェやバー利用もできるラウンジやテラスなど800㎡、全220席の大型のオールデイダイニングです。モーニングは、名古屋コーチンを使用したフォトジェニックな「卵サンド」や、名古屋の食材を使用した多彩な料理が並ぶブッフェをお楽しみ頂けます。